Kezdőlap
Facebook RSS csatorna E-mail küldése
EUR: 323 | USD: 282 | CHF: 283
Hirdetés
Hirdetés
h i r d e t é s

A „Nap idióta parkolója” címet ő nyerte

| Feltöltve: | Rövid link: http://vtvszeged.hu/s_!news/i__44/i__24140
Az ember nap mint nap tapasztalja, sokszor a saját bőrén érzi, hogy kicsiny hazánkban milyen alacsony a parkolási kultúra. Azonban ilyen várakozást nem minden nap lát az ember! Jár a taps a sofőrnek!

Minden bizonnyal ez a cikkünk az elkövetkező időszakban többször is frissülni fog, mivel parkolni sokan soha nem fognak megtanulni.

Ezt a piros Volkswagent a Megyeháza parkolójában fotózta egy olvasónk. Mint elmondta, a kocsi sofőrjének,egy fiatalembernek sikerült úgy megállnia, hogy elfoglalta a parkoló kijáratát. Úgy, hogy hely még volt bőven. Így az illető elnyerte a "Nap idióta parkolója" nem igazán megtisztelő címet! Gratulálunk! És kérjük vegyen még pár leckét vezetésből.

Korábban írtuk

A „Szegeden láttalak” Facebook oldalon osztották ezt a képet, amelyen az Auchan előtt megálló autós látható. Az illető lehet, hogy elfelejtkezett arról, hogy utánfutót is húz maga után és beállt a parkolóba. A kocsi jó helyen van, igaz az utánfutó elfoglalja majdnem az egész utat. De végül is az ilyen apróság kit zavar! Ezt a sofőr biztosan nem!

A parkolásához csak gratulálni tudunk. Amennyiben kedves olvasónk Ön is lát ilyen marhát, fényképezze le és küldje el az info@szeged.hu címre a képet.