Kezdőlap
Facebook RSS csatorna E-mail küldése
EUR: 323 | USD: 282 | CHF: 283
Hirdetés
Hirdetés
h i r d e t é s

A szegedi Jobbik a fideszes városvezetés idején kiosztott jutalmakra is kíváncsi

| Feltöltve: | Rövid link: http://vtvszeged.hu/s_!news/i__44/i__22238
Azok után, hogy a napokban nyilvánosságra került a szegedi köztisztviselők 2010 és 2017 közötti jutalmazása. Szerintük csak így lehetne teljes képet alkotni.

Mennyi jutalmat osztottak szét Szegeden a Polgármesteri Hivatalban a fideszes városvezetés idején? Ezt szeretné megtudni Tóth Péter, a szegedi Jobbik vezetője. A napokban nyilvánosságra került a szegedi köztisztviselők 2010 és 2017 közötti jutalmazása. Ezzel kapcsolatban Tóth Péter bejelentette, hogy közérdekű adatigényléssel kikéri az 1998-2002 közötti fideszes városvezetés idején kifizetett hivatali prémiumok listáját. Ugyanígy adatigényléssel fordul a Csongrád Megyei Kormányhivatalhoz, hogy az államigazgatásban dolgozók jutalmazása is napvilágra kerüljön. Szerinte ezek összehasonlításával lehet csak teljes képet alkotni arról, melyik politikai oldal, mennyi közpénzt osztott szét.

A Jobbikos politikus már készül az április 8-i választásokra, többször is elmondta: szívesen kiállna a pártok jelöltjeivel egy nyilvános vitára, de a kormánypárt még nem jelölt ki senkit az ő választókerületében.

A szegedi Fidesz sajtóközleményben válaszolt. Eszerint a párt a jövő héten, az országos választmányának ülése után, Szegeden fogja bemutatni az itt induló két országgyűlési képviselőjelöltjét.