Kezdőlap
Szeged: 1 C°,
11.16 km/hDNY-i szél, közepesen felhős
8
1
Facebook RSS csatorna E-mail küldése
Hirdetés
Kezdőlap » "Közélet" bejegyzések listázása
h i r d e t é s
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Mentorházak milliárdos támogatásból

Feltöltés időpontja: |

A több, mint egy milliárd forintos támogatást kapott projektjét mutatta be a Korábban Érkeztem Alapítvány a Koraszülöttek Világnapja alkalmából. A civil szervezet célja, hogy mentorházakat nyisson Csongrád, Békés és Bács-Kiskun megyében, valamint a koraszülésben érintett családoknak segítő közeget hozzon létre.

Meleg étel, tea, adományok és jó szó a Szolidaritás Éjszakáján

Feltöltés időpontja: |

Tizenharmadik alkalommal rendezte csütörtökön este a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség a Szolidaritás Éjszakáját, amely a hajléktalan emberek nehéz életkörülményeire hívta fel a figyelmet. A szervezők meleg étellel, teával, adományokkal és néhány jó szóval várták a rászorulókat.

Több mint egy hónapja nincs fűtés egy szegedi társasházban

Feltöltés időpontja: |

Szivárgás miatt zárta el a szolgáltató a gázt az épületben, ahol azóta 15 lakásban fáznak a lakók. Annak ellenére, hogy a fűtési szezon javában tart, nincs gyors megoldás a problémájukra. Abban bíznak, talán karácsonyra újra meleg lehet otthonaikban.

Megelőzhető tragédiák, ideje ellenőrizni a kazánt, a kéményt

Feltöltés időpontja: |

Tavaly télen egy ember sem halt meg szénmonoxid-mérgezésben Csongrád megyében. A katasztrófavédők szerint ebben nagy szerepe van az évtizedek óta végzett felvilágosító munkának. Egyre többen szereltetnek be ugyanis jelzőkészüléket, az pedig sokat segít a veszély felismerésében.

Influenza - védőoltás pedagógusoknak is

Feltöltés időpontja: |

Már októbertől kérhető az influenza elleni védőoltás. A lázzal és köhögéssel járó betegség elleni injekciót az egészségügyi dolgozók mellett már a pedagógusok is díjmentesen kapják meg. A megyében több mint 50 ezer vakcina áll rendelkezésre. Ez a házi orvosoknak tartott influenza "szezonnyitó" értekezleten hangzott el.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]