Kezdőlap
Szeged: 22 C°,
szélcsend, közepesen felhős
31
18
Facebook RSS csatorna E-mail küldése
EUR: 324 | USD: 280 | CHF: 281
Hirdetés
Hirdetés
h i r d e t é s

Szombaton újra Szív napja Petőfitelepen

| Feltöltve: | Rövid link: http://vtvszeged.hu/s_!news/i__46/i__20958
Idén 15. alkalommal szervezik meg Petőfitelepen a Szív napja nevű rendezvényt, szombaton 14 órától a Fő téren, valamint a művelődési házban. A kilátogatókat számtalan program várja.

Évek óta hagyomány, hogy június elején színes programokkal várják a petőfitelepieket. A Szív napja nagyon népszerű, évről évre sokan látogatnak ki a rendezvényre. Szombaton 14 órakor kezdődik a program, mégpedig egy közös tornával. Délután 3 órától a gyerekeket várják erőpróbára, ahol több különféle állomáson játékos feladatokat kell megoldaniuk a résztvevőknek. Emellett lesz kispályás foci rangadó, kutya szépségverseny és idén második alkalommal rendezik meg a "Lábbal hajtós mocis" találkozót.

Szénási Róbert önkormányzati képviselő elmondta, ez egyik legjobban várt program a gyermek Ki-Mit-Tud, amelyet 9 órától rendeznek meg a művelődési házban. Akik segíteni szeretnének, azok véradásra is jelentkezhetnek 14 és 17 óra között. – tette hozzá a képviselő.

Délután a művelődési házban sportkörök és sportegyesületek mutatkoznak majd be, de lesz kézművesfoglalkozás, játszóház, ugrálóvár, trambulin és az egészség sátorban szűrővizsgálatokat is végeznek majd.

A Fő téri színpadon egymást váltják majd a fellépők – tette hozzá Szénási Róbert. Lesz néptánc és népdal bemutató, táncbemutató és fellépnek a telepi iskolások és óvodások is. Itt adják majd át a Petőfi-telepért díjakat is, amelyek minden évben azok kapják akik sokat tesznek a körzetért, az ott élőkért.

Fél 6-tól Tabatabai Nejad Flóra koncertjére kerül sor, 6 órától pedig utcabál zárja majd a programot.