Kezdőlap
Szeged: 17 C°,
22.32 km/hÉ/ÉNY-i szél, közepesen felhős
25
16
Facebook RSS csatorna E-mail küldése
EUR: 323 | USD: 274 | CHF: 287
Hirdetés
Hirdetés
h i r d e t é s

Kelemen Anna is indulni akar az áprilisi választáson

| Feltöltve: | Rövid link: http://vtvszeged.hu/s_!news/i__49/i__22529
Ráadásul nem is akárhol, hanem egy nagyon erős körzetben próbál bejutni a parlamentbe az egykori pornószínésznő.

Kelemen Anna nemrég gondolt egyet, és kitalálta, hogy politikai karrierbe kezd, és elindul az áprilisi országgyűlési választáson. Nem kellett ehhez más, csak 5000 lájk egy fotójára a Facebookon, ami persze pillanatok alatt össze is jött, úgyhogy a bulvárceleb be is jelentette, hogy a parlamentbe készül. Talán a nagy előd, Cicciolina olaszországi politikai karrierjét irigyelte meg.

Már a programjáról is lehet tudni ezt-azt: a Blikk szerint olyanokat mondott a TV2 Mokka című műsorában, hogy nem gondolkodik komoly politikai karrierben, de úgy érzi, képes hozzászólni döntésekhez. Meg, hogy a parlamentben több nőre van szükség az empátia miatt, és azért, hogy ne tengjen túl a tesztoszteron.

Sőt, még ilyeneket is mondott:

„Szeretném, ha többet mosolyognának az emberek, és azoknak a szeretkező, az élet napos oldalát néző embereknek a képviselője tudnék lenni, akik egy hiteles embert szeretnének.” 

És hogy mindezt hol próbálja majd képviselni?

Az egész áprilisi választás egyik legizgalmasabbnak ígérkező körzetében, a budapesti 1-esben. Itt indul a Fidesz-KDNP-s Hollik István, aki mostanra már összegyűjtötte aláírásokat, de Juhász Péter, az Együtt elnöke és Fekete-Győr András Momentum-elnök is ebben a körzetben méretné meg magát. 

Melléjük szállna be a közdelembe Kelemen Anna, aki a Facebook-oldalán azt is elárulta, hogy szombaton kezdi az aláírásgyűjtést, és „ha 100 ember jelentkezik péntek reggel 9 óráig az alábbi címen, személyesen hálálom meg” - bármit is jelentsen ez.