Kezdőlap
Szeged: 1 C°,
5.4 km/hNY/DNY-i szél, közepesen felhős
6
4
Facebook RSS csatorna E-mail küldése
Hirdetés
Kezdőlap » Keresési találatok
h i r d e t é s
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Következő oldal » [Utolsó oldal]

Keresés erre a kifejezésre: "vízmű"

Tisztítja az ivóvíz-hálózatot a Szegedi Vízmű Zrt.

Feltöltés időpontja: |

Erre azért van szükség, mert az ivóvízminőség-javító program miatt új módszereket vezettek be, ami megváltoztatta a víz kémiai összetételét. Ez hatott az ivóvíz szagára, színére és ízére is. A fogyasztók panaszai nyomán hétfőtől átfogó hálózat-tisztítási programot indítottak. December 1-ig a munkát az Északi városrészben, továbbá Rókus és Tarján területén este 8 és reggel 6 óra között végzik. Közben Gyálarét, Kecskéstelep, Klebersberg-telep és Szentmihály hálózatát napközben, reggel 8 és délután 3 óra között mossák át. Ez alatt időszakos nyomáscsökkenésre, illetve vízhiányra is lehet számítani. A víz zavarossá válhat, de ülepítés után fogyasztható – írja a Vízmű közleménye.

Jégkorong: új vezetőedző érkezett a Goodwill Pharma Szegedi Vízműhöz

Feltöltés időpontja: |

Marius Gliga 30 éve dolgozik a sportágban, korábban játékosként, később edzőként és szakmai vezetőként. A román szakember első számú feladata az utánpótlás-nevelés erősítése.

Kánikulában több víz fogy, augusztus 5-én volt az idei csúcs

Feltöltés időpontja: |

A hét végére visszatért a kánikula, és ilyen nagy melegben mindig megnövekszik Szeged vízfogyasztása. A legtöbb ivóvizet augusztus 5-én használtuk el. Ez a mennyiség még mindig messze van a Szegedi Vízmű teljesítményének felső határától.

Sok a távozó a Szegedi Vízmű Taylor&Nash női vízilabda együttesnél

Feltöltés időpontja: |

Alakulóban a Szegedi Vízmű Taylor&Nash női vízilabda együttesének következő évi kerete. Két idegenlégiós is erősíti a Tisza partiakat az új szezontól, ugyanakkor lesznek komoly távozók is az együttesnél. A felkészülés augusztus első hetén kezdődik, amin nem mindenki fog részt venni.
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Következő oldal » [Utolsó oldal]