Kezdőlap
Szeged: 2 C°,
12.96 km/hK/ÉK-i szél, szitálás, gyenge eső
3
-1
Facebook RSS csatorna E-mail küldése
Hirdetés
Hirdetés
Ziccer: Kosárlabda: majdnem egy hónap bajnoki pihenő vár a Szedeákra, lesz idejük felépülni a sérülteknekZiccer: Két bronz- és egy aranyérmet hoztak haza Ausztriából a fiatal szegedi birkózókSzegeden: Ápolók napja Szegeden: évtizedek óta dolgozó oktatóknak mondtak köszönetetSzegeden: Házasság hete: játékos randevúra hívta a házaspárokat a Szeged-Csanádi EgyházmegyeSzegeden: Meghalt Gábor Miklós professzor, 100 éves volt, több mint 80 évet töltött a szegedi egyetemenKultúra: Félelemmel a félelem ellen: új gyerekdarabot mutattak be a Szegedi Nemzeti SzínházbanZiccer: Asztalitenisz: sokat kell várnia a komoly megmérettetésekre idén Major EndrénekZiccer: Kézilabda: a BL-címvédő ellen játszik a hétvégén MOL-Pick SzegedSzegeden: Újabb ingyenes ruhaosztást tartottak a szegedi szocialisták, most a Kodály térenSzegeden: A magyarországi uniós pályázati rendszer azonnali és teljes felülvizsgálatát kezdeményezi Ujhelyi István

Még egy utolsó kör a Liliom utca sarkán

február 21. 20:50Szegeden

Még egy utolsó kör a Liliom utca sarkán
Javában bontják a Liliom utca–Boldogasszony sugárút sarkán a házat. Az épületdíszek régen sehol. És talán az indulatok is alábbhagytak. Itt van hát az ideje ránézni hideg fejjel. Arrow

Videók

Szemközt 180221

Szegedi Hírek 180221

180221 hir fidesz tisztujitas DEMO

Szegedi Hírek 180220

Szegedi Hírek 180219

Aréna 180219

180219 hir szab Közgyűlés sztvdij

Szegedi Hírek 180216

Napirend 180216

180216 hir Közgyűlés

Utazás közben elhagyta az asszonyt a román férfi

Az M5-ös autópálya Szegedhez közeli pihenőhelyénél felejtette feleségét egy román autós szerdán, és abban a tudatban vezetett több száz kilométert, hogy párja a kocsiban van - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Vízilabda: az utolsó fordulóban sem sikerült pontot szereznie a Szegednek

A Miskolc papírforma győzelmet aratott a sereghajtó, és a mezőnyben egyedüliként pont nélküli Szeged vendégeként szerdán a férfi vízilabda ob I. alapszakaszának zárófordulójában.

Élőben közvetítik New Yorkból a Bohéméletet a Belvárosi Moziban

Folytatódik a Metropolitan Opera Live in HD. Február 24-én, szombaton este fél 7-től Puccini klasszikusa lesz látható. A három felvonásos darabot olasz nyelven, angol és magyar felirattal adják majd.